Μια μοναδική παρουσίαση του βιβλίου μας στη Βραδιά του Ερευνητή

Share This Post

Μια μοναδική παρουσίαση του βιβλίου “Το Μυστικό Βιβλίο του Μπλε Κύκλου” στη βραδιά του Ερευνητή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

H ετήσια γιορτή της επιστήμης, της έρευνας και της καινοτομίας, η εκδήλωση «European Researchers’ Night» πραγματοποιείται φέτος στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 στη Λευκωσία.

Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και καινοτόμες επιχειρήσεις αφήνουν για λίγο τους χώρους εργασίας τους και παρουσιάζουν τις δράσεις και τα επιτεύγματα τους στο ευρύ κοινό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης-θεσμός του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας.

Έτσι και η ομάδα του Διεθνούς Ερευνητικού Κέντρου Νερού “Νηρέας” του Πανεπιστημίου Κύπρου, όχι μόνο δεν θα λείπει από αυτή τη βραδιά αλλά και θα κάνει σαματά με την παρουσίαση της… μυστικής θεατρικής παράστασης “Ταξίδι στον Μπλε Κύκλο”. Είναι μία μοναδική παρουσίαση βιβλίου, βασισμένη στο βραβευμένο βιβλίο των Αντώνη Παπαθεοδούλου, Ίριδας Σαμαρτζή και Δέσπως Φάττα-Κάσινου “Το Μυστικό Βιβλίο του Μπλε Κύκλου” (Εκδόσεις Παπαδόπουλος).

Ακολουθήστε μας σε ένα ταξίδι ως το Αρχηγείο του ΜΠΛΕ ΚΥΚΛΟΥ! Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, 27 Σεπτέμβρη 2019.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 22893518 / 22893521 

https://www.facebook.com/researchersnightcyprus/

More To Explore

Articles in press

Σημαντική χρήση μεθαμφεταμίνης στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με Πανευρωπαϊκή Έρευνα – 20/03/24

Σημαντική χρήση μεθαμφεταμίνης στην Κύπρο, αλλά χαμηλότερα Eυρωπαϊκό μέσο όρο για άλλες ουσίες.   Πανευρωπαϊκή Έρευνα που διεξήχθη την άνοιξη του 2023, σχετικά με την

News

World Water Day – 22 March 2024

Economic, social and environmental prosperity of communities and protection of public health, food and energy systems rely on the equitable management of a well-functioning water

Scroll to Top