Μια μοναδική παρουσίαση του βιβλίου μας στη Βραδιά του Ερευνητή

Share This Post

Μια μοναδική παρουσίαση του βιβλίου “Το Μυστικό Βιβλίο του Μπλε Κύκλου” στη βραδιά του Ερευνητή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

H ετήσια γιορτή της επιστήμης, της έρευνας και της καινοτομίας, η εκδήλωση «European Researchers’ Night» πραγματοποιείται φέτος στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 στη Λευκωσία.

Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και καινοτόμες επιχειρήσεις αφήνουν για λίγο τους χώρους εργασίας τους και παρουσιάζουν τις δράσεις και τα επιτεύγματα τους στο ευρύ κοινό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης-θεσμός του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας.

Έτσι και η ομάδα του Διεθνούς Ερευνητικού Κέντρου Νερού “Νηρέας” του Πανεπιστημίου Κύπρου, όχι μόνο δεν θα λείπει από αυτή τη βραδιά αλλά και θα κάνει σαματά με την παρουσίαση της… μυστικής θεατρικής παράστασης “Ταξίδι στον Μπλε Κύκλο”. Είναι μία μοναδική παρουσίαση βιβλίου, βασισμένη στο βραβευμένο βιβλίο των Αντώνη Παπαθεοδούλου, Ίριδας Σαμαρτζή και Δέσπως Φάττα-Κάσινου “Το Μυστικό Βιβλίο του Μπλε Κύκλου” (Εκδόσεις Παπαδόπουλος).

Ακολουθήστε μας σε ένα ταξίδι ως το Αρχηγείο του ΜΠΛΕ ΚΥΚΛΟΥ! Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, 27 Σεπτέμβρη 2019.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 22893518 / 22893521 

https://www.facebook.com/researchersnightcyprus/

More To Explore

Articles in press

Διεθνής Ημέρα για τις Γυναίκες και τα Κορίτσια στην Επιστήμη: Αφιέρωμα στη μ. Δρα Στέλλα Μιχαήλ – 11/02/2025

Διεθνής Ημέρα για τις Γυναίκες και τα Κορίτσια στην Επιστήμη    Αφιέρωμα στη μ. Δρα Στέλλα Μιχαήλ    της Δρ Ειρήνης Μιχαήλ-Κορδάτου και της Καθηγήτριας

Scroll to Top