Το ΑΠΚΥ συμμετέχει σε νέο Ερευνητικό Πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται από το Erasmus+

Share This Post

Στο νέο ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο “Exploring European Cultural Heritage for fostering academic teaching and social responsibility in Higher Education (EU_CUL)”, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+, συμμετέχει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ).

Το έργο θα μελετήσει τους τρόπους με τους οποίους και τον βαθμό στον οποίο τα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης/Πανεπιστήμια και οι Κοινωνικοί Εταίροι δραστηριοποιούνται  σε σχέση με την ενίσχυση και προώθηση της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς, στο ευρύτερο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης.

Υπεύθυνη του ερευνητικού έργου για το  ΑΠΚΥ είναι η Μαρία Γραβάνη, Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Συντονίστρια των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και «Adult Education For Social Change»  (Erasmus Mundus International Master).

Συντονιστής του έργου, το οποίο εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 280 χιλιάδες ευρώ και έχει τριετή διάρκεια, είναι το University of Lower Silesia (Πολωνία). Στην κοινοπραξία συμμετέχουν ως εταίροι το ΑΠΚΥ και τα πανεπιστήμια Leiden University (Ολλανδία), University of Gothenburg (Σουηδία) και University of Málaga (Ισπανία).

 

Δημοσιεύτηκε στο Παιδεία News

More To Explore

News

Συνέντευξη του Καθηγητή Συμεών Χριστοδούλου στην ραδιοφωνική εκπομπή Πανεπιστημιακοί Θησαυροί – 10/05/23

Στις 10 Μαΐου 2023 ο καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος Συμεών Χριστοδούλου, και προσωρινός διευθυντής του Διεθνούς Ερευνητικού Κέντρου Νερού Νηρέας, έδωσε

Articles in press

Πανευρωπαϊκή έρευνα αποκαλύπτει τη χρήση ναρκωτικών σε περισσότερες από 100 πόλεις, μέσω της ανάλυσης των αστικών λυμάτων – 22/03/2023

Πανευρωπαϊκή έρευνα αποκαλύπτει τη χρήση ναρκωτικών σε περισσότερες από 100 πόλεις, μέσω της ανάλυσης των αστικών λυμάτων   Τα αποτελέσματα για την Κύπρο προκύπτουν από

Scroll to Top